image1
Det kvittar hur tekniskt avancerade produkter eller tjänster vi levererar om vi ändå inte kan kommunicera med medmänniskor i vår omgivning så att de begriper vad vi säger och får förståelse för vad som sker, hur det sker och varför det sker. När nya kunder söker kontakt med oss brukar vi alltid presentera oss under ett personligt möte där vi förklarar vårt sätt att jobba, vårt förhållande till tekniken och hur vi tycker en öppen och seriös företagsrelation kan se ut. Oftast brukar dessa möten te sig ganska gemytliga och vi har hittillsdags fått ett gott gensvar. Om man då inte har tid på sig, om man vill vara så kortfattad som möjligt?

Teknik, kvalité och support…
Dessa tre ord genomsyrar hela vårt företag, våra produkter, tjänster och sätt att tänka. Ett axplock av våra produkter följer nedan. Hittar du inte vad du söker, ring oss så tar vi fram vad du behöver

Vi har valt att arbeta tillsammans med flera stora tillverkare beroende på våra kunders varierande krav. Exempel på några större aktörer är IBM, Brother, DELL, Microsoft. Detta utökande samarbete tillsammans med en hel del nylanserade produkter gör i sin tur PCKraft till en intressant partner för såväl små som medelstora företag.

ESET Endpoint Antivirus

esetESET Endpoint Antivirus ger beprövat, branschledande skydd mot skadlig kod, spionprogram och rootkit. Hanteringskonsol från vilken du kan kontrollera ett helt nätverk från ett enda gränssnitt, stöder tusentals datorer.

Twitter