image3
Tyvärr är inte datorn någon evighetsmaskin. Likt alla andra maskiner så behöver datorn underhållas med jämna mellanrum för att undvika krasch. Men ibland är olyckan framme och då kan du alltid räkna med vår kompetens. Vi hjälper dig rensa din dator från virus, vi ser till att din dator är optimerad för det du ska använda den till.

Har du spillt vätska över datorn? Låt oss ta en titt, vi kanske kan rädda datorn eller informationen som finns på hårddisken. Vi använder den effektivaste mjukvaran för att rensa och optimera din dator. Självklart så ser vi till att ditt operativsystem har de senaste uppdateringarna installerade,

Kundsupport

Klientsupport är en liten applikation som ger oss möjlighet att hjälpa dig på distans. När du laddar hem och startar denna programvara skapas ett ID-nummer och ett lösenord slumpas fram. Dessa uppgifter lämnar du sedan till den tekniker du har kontakt med och han kan sedan skapa en krypterad förbindelse in mot din dator och se vad du ser. Detta gör att vi kan hjälpa er mycket snabbare och lättare kan se vad problemet är.

Mjukvaran fungerar på både Windows och Mac OS X och du klickar på den som passar dig nedan.

Windows     Mac

Twitter